«تارا» پس از انتشار کتابی دربارهی خاطراتش به اصرار همسرش مراسمی با حضور دوستانش برگزار میکند اما در همان جشن همسر «تارا» به ضرب گلوله کشته میشود و خود «تارا» نیز به شدت مجروح میشود.
فیلم «تارا و تب توت فرنگی»؛ انتقام عاشق زخمخورده
فیلم «تارا و تب توت فرنگی» درامی عاشقانه و رازآلود با موضوع دفاع مقدس است. در این فیلم «تارا» پس از انتشار کتابی دربارهی خاطراتش به اصرار همسرش مراسمی با حضور دوستانش برگزار میکند تا در جشن انتشار این کتاب حضور داشته باشند. اما در همان جشن همسر «تارا» به ضرب گلوله کشته میشود و خود «تارا» نیز به شدت مجروح میشود. پس از این ماجرا «تارا» تصمیم میگیرد به همراه یکی از دوستانش از این موضوع رازگشایی کند.
«سعید سهیلی» کارگردان و فیلمنامهنویس این اثر است. این فیلم محصول سال 1382 است و هفتمین فیلم این کارگردان محسوب میشود که تلاش کرده است با روایت داستانی چند لایه و تو در تو قتل مردی را به تصویر بکشد و در عین حال داستانی عاشقانه را روایت کند.
در فیلم «تارا و تب توت فرنگی» بازیگرانی همچون «کتایون ریاحی»، «لادن مستوفی»، «رامبد شکرآبی»، «فرهاد قائمیان»، «لادن طباطبایی» و «پژمان بازغی» ایفای نقش میکنند. این فیلم در سال 1383 در سینماها اکران شد و توانست در آن سال 25 میلیون تومان در سینماها فروش داشته باشد.
انتشار کتاب و زندهکردن داغی قدیمی
«تارا» اگر میدانست نقبزدن به گذشته و نوشتن کتابی دربارهی خاطراتش میتواند چنین پایان تاسفباری داشته باشد، شاید هرگز دست به قلم نمیشد. اما این ماجرایی است که در فیلم «تارا و تب توت فرنگی» رخ میدهد. «تارا» با بازی «لادن مستوفی» کتاب خاطراتش را مینویسد و «فرهاد» با بازی «پژمان بازغی» اصرار میکند که جشنی برای کتاب ترتیب داده شود و دوستان قدیمی دور هم جمع شوند. اما این دورهمی با ورود غریبهای به محل جشن و کشته شدن «فرهاد» و زخمیشدن «تارا» خاتمه مییابد.
پس از این ماجرا پلیس علت قتل را به انتشار کتاب و نام کسانی که در کتاب آمده است نسبت میدهد. از این رو «سیمین» با بازی «لادن طباطبایی» به سراغ «ترانه» با بازی «کتایون ریاحی» میرود و از او میخواهد این کتاب را با دقت بخواند. «ترانه» با خواندن کتاب به گذشته سفر میکند و ماجراهای گذشته در مقابل چشمانش زنده میشود. حین روایت این داستانها مشخص میشود که فردی به نام «تورج» عاشق سینهچاک «تارا» بوده است اما «تارا» به عشق او بیاحترامی میکند و به درخواست ازدواجش پاسخ منفی میدهد.
از سوی دیگر معلوم میشود که «تارا» عاشق «فرهاد» است و حتی خود «تارا» است که به «فرهاد» پیشنهاد و با او ازدواج میکند. این موضوع «تورج» را بر سر خشم میآورد و میخواهد از او انتقام بگیرد. برای این کار در ایام دفاع مقدس به مقر زنان رزمنده میرود تا از «تارا» انتقام بگیرد که دست آخر به خودزنی بدل میشود. با مشخصشدن قاتل، «سیمین» و «ترانه» به دیدار «تورج» میروند اما میبینند که پلیس زودتر از آنها به آنجا رسیده و او را دستگیر کرده است. فیلمنامهی این فیلم روایتی غیرخطی دارد و بین گذشته و حال در نوسان است. با این ترفند است که مخاطب متوجه حوادث و جریاناتی میشود که عاقبت «فرهاد» را اینچنین رقم میزند.
نگاهی به کارنامهی فیلمسازی «سعید سهیلی»
«سعید سهیلی» کار فیلم و تئاتر خود را از مشهد آغاز کرد و در سال 1375 با ساخت فیلمی به نام «مردی شبیه باران» توانست نظر اهالی سینما را به خود جلب کند. او پس از کسب تجربه با ساخت چندین فیلم از اواسط دههی 80 شمسی به سمت ساخت فیلم در ژانر کمدی رفت.
«چارچنگولی» و «ازدواج در وقت اضافه» نخستین آثار او در این ژانر بودند و بالاخره در سال 1390 فیلم جنجالی «گشت ارشاد» را ساخت که آثار پر فروشی بودند. او «گشت ارشاد» را به یک تریلوژی تبدیل کرد و آخرین قسمت آن در سال 1399 ساخته شد. «ساعد سهیلی» پسر این کارگردان است که در آثاری همچون «گشت ارشاد» و «کلاشینکف» ایفای نقش کرده است.
فیلم تارا و تب توت فرنگی را چطور ببینیم؟
این فیلم را میتوانید در سایت پلانو با کیفیت HD ببینید و از تماشای آنلاین لذت ببرید.