روایت دختری است که از دست کارهای پدر خود به ستوه آمده است و تلاش میکند از دست کارهای شیطانی او رها شود اما شرط این کار سجده بر انسانی پاک در این کرهی خاکی است.
فیلم دختر شیطان؛ تماشای دومین محصول مشترک سینمای ایران و هندوستان
«دختر شیطان» درامی اجتماعی است که محصول مشترک ایران و هندوستان است. این فیلم تقریبا 100 دقیقهای روایت دختری است که از دست کارهای پدر خود به ستوه آمده است و تلاش میکند از دست کارهای شیطانی او رها شود اما شرط این کار سجده بر انسانی پاک در این کرهی خاکی است.
«قربان محمدپور» نویسنده، کارگردان و تهیهکنندهی این فیلم سینمایی است. او پس از ساخت فیلم «سلام بمبئی» مورد توجه اهالی سینما قرار گرفت زیرا با بهرهگیری از برخی بازیگران سرشناس توانست در گیشه نیز به موفقیت دست یابد. در این اثر او تلاش کرده است فیلم دیگری را در هندوستان بسازد که چندان ارتباط مضمونی با فیلم نخست ندارد.
در فیلم «دختر شیطان» بازیگرانی همچون «حمید فرخنژاد»، «ایشا گوپتا»، «جکی شروف»، «گلشن گروور» و «محمدرضا شریفینیا» حضور دارند. این فیلم در خرداد 1398 اکران شد و توانست حدود 900 میلیون تومان در گیشه فروش داشته باشد که نسبت به فیلم پیشین بسیار کم بود. در ادامه می توانید علاوه بار تماشای آنلاین فیلم درباره آن هم بیشتر بدانید.
نگاهی به داستان فیلم «دختر شیطان»
یکی از دختران شیطان که نامش «لبینی» است تصمیم میگیرد علیه پدرش طغیان کند. او بر خلاف پدرش که با خدا سر عناد دارد مصمم است توبه کند و در مسیر خدا قرار گیرد. اما این کار نیازمند آن است که او به یکی از انسانهای پاک این دنیا سجده کند. داستان با این سوال شروع میشود که آیا او میتواند شخصی را پیدا کند که لیاقت سجده داشته باشد تا از طلسم پدرش رها شود؟
از سوی دیگر شاهد پسری به نام فرهاد با بازی «حمید فرخنژاد» در فیلم هستیم که مرد رندی است که هندوستان دست به هر کاری میزند تا پول بیشتری بدست آورد. «لبینی» برای پیدا کردن این مرد رویاها به فرهاد مراجعه میکند و از او برای این کار کمک میگیرد. این اقدام تلنگری برای فرهاد است زیرا او به گذشتهی خود بیشتر فکر میکند و به پلیدیهایی که انجام داده است بیشتر میاندیشید. این جریان موجب میشود تا او بیشتر در کارهای خود غور کند و دچار تحول شود.
در پایان فیلم نیز شاهد آن هستیم که «لبینی» انسان کامل خود را پیدا میکند تا به او سجده کند.
اکران همزمان فیلم در هندوستان
این فیلم پس از ساخت در هندوستان نیز اکران شد. این از تجربههای معدود فیلمهای ایران است که توانسته است همزمان در هندوستان نیز اکران شود. البته این فیلم در ایران چندان مورد استقبال قرار نگرفت و دربارهی اکران آن در هند و میزان فروش آن خبری از سوی سازندگان فیلم منتشر نشد.
دو خوانندهی هندی در فیلم
از تاثیرات فیلمبرداری این فیلم در هندوستان که بر اساس ادعای سازندگان 45 جلسه در آن کشور به طول انجامیده است حضور خوانندگان هندی در فیلم است. «سونو نیگام» و «آرجیت سینگ» دو خوانندهی مشهور هندی هستند که علاوه بر خوانندگی در برخی از آثار سینمایی بالیوود نیز حضور داشتهاند و از خوانندگان مهم هندی محسوب میشوند که میتوانند به چندین زبان کشور هندوستان بخوانند.
کارگردان در این فیلم تحت تاثیر سینمای هندوستان و برای مخاطب هندوستانی به سیاق آثار هندی یک ترانهی ده دقیقهای در فیلم گنجانده است.
« قربان محمدپور» و سودای شرق
این کارگردان ایرانی پس از ساخت فیلم «سلام بمبئی» در سال 1395 تصمیم گرفت ادامهای برای فیلم خود بسازد. فیلم «سلام بمبئی» که «محمدرضا گلزار» در آن ایفای نقش میکرد توانست نزدیک به 15 میلیارد تومان در سینماها فروش داشته باشد. او که فارغالتحصیل کارگردانی از دانشگاه هنر است از سال 1382 وارد عرصهی فیلمسازی شد و تاکنون 14 فیلم ساخته است که شاید مهمترین آنها «سلام بر بمبئی» باشد.
این کارگردان همچون دیگر کارگردانان که فیلم آنها با موفقیت مواجه میشود، تصمیم گرفت فیلم جدیدی در ادامهی فیلم اول بسازد و قرار بود نام آن «سلام بمبئی 2» باشد اما سپس به «دختر شیطان» تغییر نام داد. این فیلم دومین اثر مشترک سینمای ایران و هندوستان است و از این نظر از اهمیت بسزائی برخوردار است.
اوج و فرود «حمید فرخنژاد»
«حمید فرخنژاد» برای بسیاری از علاقهمندان به سینما با فیلم «عروس آتش» شناخته میشود. بازیگری که بلافاصله دیده شد و با ایفای نقش در فیلمهای دیگر توانست بر شهرت خود بیفزاید. در کارنامهی او همکاری با «اصغر فرهادی» در فیلم «چهارشنبهسوری» دیده میشود. او همچنین در دو فیلم «ابراهیم حاتمیکیا» با عنوانهای «ارتفاع پست» و «به رنگ ارغوان» ایفای نقش داشته است.
این بازیگر در یک دههی اخیر به سمت سینمای کمدی رفت و در فیلمهایی همچون «گشت ارشاد»، «خوب، بد، جلف»، «تگزاس»، «سامورایی در برلین» و... بازی کرد. اما بازی متفاوت او در فیلم «آتشکار» بود. او همچنین موفق شد در چندین جشنوارهی داخلی و خارجی موفق به دریافت جایزه شود. در این فیلمها دیگر خبری از بازیهای دیدنی «حمید فرخنژاد» نیست.
فیلم «همنام»
«دختر شیطان» فیلمی بود که نخستین بار در سال 1991 منتشر شد. این فیلم در ژانر ترسناک است و به ماجرای قتلهای زنجیرهای یک فرقه شیطانی در فرانکفورت میپردازد. این فیلم ترسناک تلاش کرده است فعالیتهای این گروههای شیطانی را به تصویر بکشد که چطور از مردم عادی برای منافع خود بهره میبرند. این فیلم تا حدی شبیه به فیلم «بچهی رُزمری» پولانسکی است که در آن نیز فعالیت این فرقهها مورد توجه قرار گرفته است.